Jeg tegner hver dag, nogle gange i mange timer, andre gange er det ti til tyve minutter i en af mine skitsebøger. Jeg har altid mine skitsebøger med mig, og jeg har mange af dem. Nogle gange skifter jeg lidt imellem dem, lidt ligesom man skifter farver eller måske synes man skal male noget andet.

Jeg har primært min A5 skitsebog på mig og hvis jeg kun har min lille taske med mig, så er det sikkert, at den lille A6 skitsebog lige er til at tage op.

Mine favoritpenne er helt klart Unipin fine line. De har højt pigment og er “water and fade proff” Jeg varierer mine streger med de forskellige tykkelser som de nu findes i. Jeg har egentlig ikke nogen størrelse som jeg synes er bedst, jeg lader min pen udføre det som jeg lige den dag ønsker at tegne.

hver dag, nogle gange i mange timer, andre gange er det ti til tyve minutter i en af mine skitsebøger. Jeg har altid mine skitsebøger med mig, og jeg har mange af dem. Nogle gange skifter jeg lidt imellem dem, lidt ligesom man skifter farver eller måske synes man skal male noget andet.

Jeg har primært min A5 skitsebog på mig og hvis jeg kun har min lille taske med mig, så er det sikkert, at den lille A6 skitsebog lige er til at tage op.

Mine favoritpenne er helt klart Unipin fine line. De har højt pigment og er “water and fade proff” Jeg varierer mine streger med de forskellige tykkelser som de nu findes i. Jeg har egentlig ikke nogen størrelse som jeg synes er bedst, jeg lader min pen udføre det som jeg lige den dag ønsker at tegne.

På dette billede kan du se mine “fineliners” fra UNIpen og min poscatusser i sort og hvid. Desuden har jeg altid lidt akvarelfarver med og akvarelpensel, som har en lille vandbeholder i skaftet. Jeg kan klar anbefale at have sådan en “rejse” akvarelpensel med i ens taske. Hvis jeg som beskrevet kun har den lille taske med så tager jeg som regel kun 2 fineliners med en på 0,5 mm og en på 0,8 mm.

God tegnelyst – kh Therese