LOGO DESIGN

Design af logo skal afspejle virksomhedens identitet.  Det enkelte, stærke og gerne stilfulde logo skal være kendemærket til din virksomhed. MTPdesign designer og tilrettelægger dit logo med en stærk visuel identitet til brug på alle markedsføringsmaterialer.

WEB UX DESIGN

Skab synlighed på nettet med lækkert, stilfuldt design som skaber gode brugeroplevelser. Lad ikke kun content og SEO stå alene, men skab et brand ud fra din virksomheds profil og i samspil med den designprofil din virksomhed har. MTPdesign optimere “call to actions” på din wordpress side.

VISUELT DESIGN

MTPdesign skaber den rette røde tråd, hvor der er en klar og tydelig designtråd igennem din virksomheds identitet. Få en strømlinet designmanual på tværs af alle platforme og tag ejerskab overfor virksomhedens kunder. Den grafiske kommunikation skaber et professionelt identitet.

GRAFISK DESIGN

Vælg den professionelle løsningen fra starten. MTPdesign skaber topproff designudkast med færdige formater til internettet og til tryk, der overholder alle tekniske og designmæssige krav. 

SOCIAL MEDIA DESIGN

Skab den levende og visuelle fortælling på tværs alle de sociale platforme. MTPdesign kan lave visuelt content og planlægge virksomhedens “Content Visual Social Media Calender”.

KUNST & DESIGN

MTPdesign udfører også specifikke kreative opgaver. Har du en vild ide, tanke eller drøm om et event, indretning eller illustration, så kontakt mig gerne.